Το πρωινό μας πλούσιο, σε μορφή μπουφέ, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε ζεστές ή κρύες επιλογές, με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας δυναμικά!
Για το μεσημεριανό και βραδινό σας, το εστιατόριο εξυπηρετεί με À lacarte μενού, με επιλογές για ένα πλήρες γεύμα με πρωτότυπα ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, εμπνευσμένα πιάτα και λαχταριστά επιδόρπια. Οι γεύσεις αποτελούν έμπνευση του χαρισματικού executive chef Patrick Maschas, ο οποίος έχει δημιουργήσει πιάτα που περιέχουν έντονα χαρακτηριστικά της Ελληνικής κουζίνας, αλλά και πινελιές της σύγχρονης ασιατικής και κεντρο-ευρωπαϊκής γαστρονομίας. Κρέας, ψάρι και μανιτάρια σε vegan πιάτα αποτελούν την κύρια πηγή πρωτεΐνης στα πιάτα, καλύπτοντας έτσι τις περισσότερες διατροφικές επιλογές. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα γρήγορα σνακ για τους επισκέπτες με φορτωμένο πρόγραμμα.
Παράλληλα με το εστιατόριο, στο ξενοδοχείο λειτουργεί το bistro-café &bar, ιδανικό για μία κοινωνική ή επαγγελματική συνάντηση, με πληθώρα επιλογών σε ποτά, μπύρες και αναψυκτικά, καθώς και ζεστών ροφημάτων, με πρωταγωνιστή τον καφέ Illy.
Ακόμα, στο ξενοδοχείο υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν δεξιώσεις και ομάδες με ειδικά διαμορφωμένο μενού ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
*Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, πελάτες τόσο του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικούς πελάτες, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την πρόληψη κατά της διασποράς της Covid-19.
Πρωινό: 06:30 – 10:00
Καφέ /Μπαρ: 10:00 – 23:00
Μεσημεριανό 12:00 – 17:00
Βραδινό: 17:00 – 22:00
Happy hour: 15:00-18:30
baby rocket & mani dried figs
with tomato conft, pumpkin, cucumber carpaccio, caramelized leek & crackers
with goat cheese, sun dried tomatoes, vinaigrette sauce
lettuce, chicken fllet*, parma flakes, sauce
with yellow rice & caramelized apple
with cheese, dried tomatoes & aromatic rice
with perouvian potato salad
100% beef burger, mayo, sauce, cheese, lettuce, tomato, caramelized onion & fried potatoes
with fried potatoes
with baked baby potatoes
with perouvian potato salad
in shrimp bisque
veggie
with Shrimps
with baby tomatoes, cucumber, carrot, mint, lime, chilli and coriander
coconut milk, baby tomatoes
perouvian baby potatoes, coconut milk, baby perouvian tomatoes
with scrambled eggs, chinese cabbage, pumpkin, carrot, onion, peanuts, lime and coriander stir fried in wok pan