Μία εμπειρία απόλαυσης με μοναδικές γεύσεις, φτιαγμένες με μεράκι.
Εστιατόριο Savoy Hotel

Το πρωινό μας πλούσιο, σε μορφή μπουφέ, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε ζεστές ή κρύες επιλογές, με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας δυναμικά!

Για το μεσημεριανό και βραδινό σας, το εστιατόριο εξυπηρετεί με À lacarte μενού, με επιλογές για ένα πλήρες γεύμα με πρωτότυπα ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, εμπνευσμένα πιάτα και λαχταριστά επιδόρπια. Οι γεύσεις αποτελούν έμπνευση του χαρισματικού executive chef Patrick Maschas, ο οποίος έχει δημιουργήσει πιάτα που περιέχουν έντονα χαρακτηριστικά της Ελληνικής κουζίνας, αλλά και πινελιές της σύγχρονης ασιατικής και κεντρο-ευρωπαϊκής γαστρονομίας. Κρέας, ψάρι και μανιτάρια σε vegan πιάτα αποτελούν την κύρια πηγή πρωτεΐνης στα πιάτα, καλύπτοντας έτσι τις περισσότερες διατροφικές επιλογές. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα γρήγορα σνακ για τους επισκέπτες με φορτωμένο πρόγραμμα.

Παράλληλα με το εστιατόριο, στο ξενοδοχείο λειτουργεί το bistro-café &bar, ιδανικό για μία κοινωνική ή επαγγελματική συνάντηση, με πληθώρα επιλογών σε ποτά, μπύρες και αναψυκτικά, καθώς και ζεστών ροφημάτων, με πρωταγωνιστή τον καφέ Illy.

Ακόμα, στο ξενοδοχείο υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν δεξιώσεις και ομάδες με ειδικά διαμορφωμένο μενού ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

*Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, πελάτες τόσο του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικούς πελάτες, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την πρόληψη κατά της διασποράς της Covid-19.

Ώρες Λειτουργίας
  • Πρωινό: 06:30 – 10:00

  • Καφέ /Μπαρ: 10:00 – 23:00

  • Μεσημεριανό 12:00 – 17:00

  • Βραδινό: 17:00 – 22:00

  • Happy hour: 15:00-18:30

Ζητήστε μία κράτηση