Όροι & Προϋποθέσεις Κράτησης

Πολιτική Χρέωσης

Μεμονωμένοι

Για κρατήσεις με ευέλικτα πλάνα τιμών παίρνεται προ-έγκριση για το ενοίκιο της πρώτης νύχτας για έλεγχο της εγκυρότητας της πιστωτικής κάρτας.
Για κρατήσεις με Προπληρωμένα / Μη Επιστρεφόμενα πλάνα τιμών το συνολικό κόστος της διαμονής χρεώνεται κατά την κράτηση και δεν επιστρέφεται.

Γκρουπ

Για κρατήσεις γκρουπ απαιτείται προκαταβολή 20%. Μια επί πλέον πληρωμή 30% θα πρέπει να γίνει έως 14 ημέρες πριν την άφιξη καθώς και πλήρης εξόφληση του συνολικού κόστους της κράτησης του γκρουπ τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την άφιξη.

Πολιτική Ακυρώσεων

Μεμονωμένοι

Οι κρατήσεις με ευέλικτα πλάνα τιμών ακυρώνονται έως 3 ημέρες πριν την άφιξη.
Οι κρατήσεις με Προπληρωμένα / Μη Επιστρεφόμενα πλάνα τιμών λόγω των
ειδικών όρων πληρωμής, δεν επιδέχονται ακύρωση.

Γκρουπ

Οι κρατήσεις γκρουπ μπορούν να ακυρωθούν χωρίς κόστος έως 14 ημέρες πριν την άφιξη. Για ακυρώσεις μεταξύ 14 και 5 ημερών πριν την άφιξη χρεώνεται το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης. Για ακυρώσεις τις 5 τελευταίες ημέρες πριν την άφιξη ή για μη εμφανίσεις το συνολικό κόστος της κράτησης παρακρατείται.

Πολιτική Check-In

Ώρα Check-Out: 11:00 π.μ.
Ώρα Check-In: 15:00 μ.μ.

Τιμές Γκρουπ

Προσφέρονται ειδικές τιμές για γκρουπ, κατόπιν ζήτησης.

Πολιτική Απορρήτου για τρίτους παρόχους υπηρεσιών

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας στοιχεία για λογαριασμό μας. Αυτά τα τρίτα μέρη υποχρεούνται να χρησιμοποιούν τις προσωπικές σας πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί τους, μόνο για να παρέχουν υπηρεσίες εκ μέρους μας και να χειρίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες σας με αυτά τα τρίτα μέρη, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας μέσω Email (π.χ. για να σας ζητήσουν να υποβάλετε μία κριτική για την ταξιδιωτική σας εμπειρία).

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  • O πελάτης κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο συνίσταται να παραδώσει στην υποδοχή (safeboxes) τα σημαντικής αξίας αντικείμενα. Σε αντίθετη περίπτωση το ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για την τυχόν απώλειά τους. Άρθρο 20 (Ν. 1652/86)

  • O πελάτης του ξενοδοχείου είναι υπεύθυνος για κάθε βλάβη ή ζημία που έγινε στο ξενοδοχείο και οφείλεται σ αυτόν ή τους επισκέπτες του. Άρθρο 21 (Ν. 1652/86)