Το ξενοδοχείο μας ολοκλήρωσε τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων της κουζίνας του με αντικείμενο την «ασφάλεια τροφίμων και προσωπική υγιεινή» με εισηγητή τον έμπειρο στο αντικείμενο της συγκεκριμένης εκπαίδευσης, τεχνολόγο τροφίμων Βασίλη Θεοδοσίου. Η τήρηση των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής στην κουζίνα και η ασφάλεια των πελατών μας αποτελούν για εμάς ηθική υποχρέωση πάνω από όλα και μετά νομοθετική. Φανταστείτε πόσο καταπληκτικό μπορεί να είναι κάποιος να γευτεί την εξαίσια σε ποιότητα και γεύσεις κουζίνα μας γνωρίζοντας ότι ό,τι τρώει είναι 100% ασφαλές!