Καθώς ο καύσωνας φτάνει στο ζενίθ, και οι εγχώριες δυνάμεις δίνουν μάχη ώστε να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έχουμε στις προσευχές και τη σκέψη μας όλους του πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουν και να διασώσουν ζωές, φύση και περιουσίες. Στα δικά μας νέα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τις πλήρως ανακαινισμένες σουίτες μας, στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου Savoy. Ας δούμε τις αλλαγές:
  • Καινούργια στρώματα και μαξιλάρια, καλυμμένα με αδιάβροχες και υποαλλεργικές μαξιλαροθήκες, πιο άνετα, για επαγγελματική χρήση. Όπως περιγράψαμε με λεπτομέρεια σε προηγούμενη δημοσίευση, προσφέρουν τέλεια στήριξη στη σπονδυλική στήλη, και χάρη στην έξυπνη τεχνολογία τους, υψηλά επίπεδα υγιεινής.
  • Νέα λευκά είδη ύπνου – ανώτερη αίσθηση απαλότητας, ελαφριά σαν πούπουλο.
  • Μοντέρνα, φιλικά στο μάτι γήινα χρώματα και κλασική διακόσμηση
  • Καινούρια τηλεόραση 43” Smart TV (Android) με διεθνή κανάλια και ενσωματωμένο Chromecast.
Οι σουίτες παρέχουν μια άνετη διαμονή σε όλους τους επισκέπτες, ενώ το τζακούζι και τα μεγάλα μπαλκόνια προσθέτουν στην εμπειρία της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο πόλης, στην καρδιά ενός από τα πιο συχνά επισκέψιμα λιμάνια της Ευρώπης. Σας περιμένουμε με χαρά!